Tietoa Faktiasta

Faktia tarjoaa ammatillisia koulutus- ja valmennuspalveluja yksityisille henkilöille ja yrityksille. Faktiassa opiskelee vuosittain noin 4 000 aikuista eripituisissa koulutuksissa. Päätoimipaikkamme on Forssassa, ja toimimme tämän lisäksi myös muilla paikkakunnilla, kuten Turussa ja Loimaalla. Joillakin aloilla toimimme valtakunnallisesti ja kansainvälisesti.

Päätehtävämme on turvata toiminta-alueellamme elinkeinoelämän osaavan työvoiman saanti. Faktia kehittää erityisen aktiivisesti päätoiminta-alueensa Forssan seudun elinkeinoelämää. Olemme saaneet yritysasiakkailtamme kiitosta nopeasta ja joustavasta sekä asiakaslähtöisestä toiminnasta. Hoidamme asiakasyritystemme henkilöstökoulutuksen suunnittelun ja toteutuksen rahoitusratkaisuineen, useille yrityksille myös pitkän aikavälin strategisten tavoitteiden mukaisesti. Asiakkainamme on runsaasti alueellisia ja valtakunnallisia yrityksiä ja ketjuja. Yhteistyössä alueellisten ELY-keskusten ja TE-toimistojen kanssa järjestämme koulutuksia myös yritysasiakkaiden tarpeisiin.

Oppilaitos on perustettu vuonna 1971. Aikuiskoulutusliikelaitoksen yhtiöittäminen tehtiin vuonna 2010. Faktialla on tutkinnon järjestämissopimus yli 50 ammatilliseen perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoon.

 
 

Kysy meiltä:

Lähetä