Yritysvalmentajat

 

 

 

 Hannu Hohtari

Elintarvikealan koulutukset

puh. 040 3474 078
hannu.hohtari(a)fai.fi

Hannu on toiminut elintarvikealan kouluttajana Faktiassa vuodesta 2013 lähtien. Koulutustehtävien lisäksi hän on tutkintovastaavana Liha- ja elintarviketeknologian osaamisaloilla. Aikaisemman osaamisen Hannu on hankinut 12 vuoden aikana lihateollisuuden tehtävistä. Aikuiskouluttajana hän on toiminut vuodesta 1987, työhön on sisältynyt lisäksi yritysten konsultointipalveluja (menetelmä- ja tilasuunnittelu, työntutkimus, hinnoittelu) ja tuotekehityspalveluja. Kun tarpeenne kohdistuu henkilöstön ja johdon koulutuksiin ottakaa rohkeasti yhteyttä Hannuun!

Melina Jokila

Ravintola-alan koulutukset

puh. 040 3474 082
melina.jokila(a)fai.fi

 

Tervehdys vauhdikkaalta ravintola-alalta! Melina toimii Faktian suurtalous-ja ravintola-alan kouluttajana sekä yrityskouluttajana. Kun sinulle tulee tarve kouluttaa henkilökuntaasi, ole Melinaan yhteydessä. Koulutuksia voidaa suunnitella myös yhdessä juuri teidän tarpeisiinne soveltuvaksi!

Jutta Ikonen

Johtamisen koulutukset ja työyhteisövalmennukset

puh. 040 3474 046
jutta.ikonen(a)fai.fi

Jutan tehtävänä on valmentaa esimiehiä, jotta he löytäisivät tukea ja tietoa oman arkityönsä joustavampaan sujumiseen ja oman roolinsa selkeämpään hahmottamiseen esimiehenä ja johtajana. Kokemusta hänelle on työuran aikana karttunut työyhteisövalmennuksista mm. arvotyöstä, hiljaisen tiedon haltuunotosta, uusien toimintatapojen jalkauttamisesta ja yhteisten ratkaisujen ja toimintamallien kehittämisestä.

Marketta Inna

Myynnin ja asiakaspalvelun koulutukset

puh. 040 3474 012
marketta.inna(a)fai.fi

Marketta Inna on liittynyt Faktian kouluttajien joukkoon yrityselämästä myynnin, markkinoinnin ja konsultoinnin parista. Tiimityötaidot ja tuloksellisuuden kehittäminen, coaching sekä myynti- ja asiakaspalvelutaidot ovat hänen erikoisalaansa. Vankka kokemus sekä onnistumiset asiakaspalvelun ja myynnistä eri toimialoilta yksityisellä ja julkisella sektorilla antaa valmennukselle perustaa. Yrittäjätausta ja pitkä kokemus mm. toimitilojen muutosprosesseista ja ergonomia- ja toimipaikkamarkkinoinnista tuo dynaamiseen valmennukseen eloa, iloa ja oivalluksia sekä oikeita hyötyjä, heti käyttöön.

Mika Palanen

Myyntipäällikkö

Tekniikan alan tarjonta yrityksille

puh. 040 3474 044
mika.palanen (a)fai.fi

 

 

Mikalla on monipuolinen kokemus teollisuuden ja kaupan eri sektoreilta, hän on työurallaan toiminut esimiehenä useissa yrityksissä. Moniottelijana Mika onkin tuttu näky monissa alueen yrityksissä, hän avustaa yrityksiä ratkaisemaan ongelmia ja vastaamaan haasteisiin olivatpa ne isoja tai pieniä, nopeita tai pitkänaikavälin kehittämistä vaativia. Kokemusta on kertynyt jo lähes 10 vuotta yritysten yhteistyökumppanina Faktiassa. Älä siis turhaan jää pohtimaan asioita itseksesi vaan ota yhteyttä niin ratkotaan niitä yhdessä!

 

 

 
 

Kysy meiltä:

Lähetä